5 razloga zašto trebate objaviti e-knjigu

Učenje je kontinuiran životni proces. Međutim, trendovi učenja uveliko su se poboljšali i diverzificirali u nekoliko faza i platformi. Jedno od najlakših i najprihvaćenijih sredstava digitalnog učenja u ovo doba su e-knjige. Želimo s Vama podijeliti pet praktičnih razloga zašto sada trebate objaviti e-knjigu više nego ikad prije.

Autori prihvataju sve više oblik digitalnog izdavaštva, a jedan od glavnih interesa autora u ovoj sferi je da ona pruža širu priliku da autori dođu do većeg broja svojih čitalaca nego ikad prije. Objaviti knjigu je jedno, postaviti je na police knjižare drugo, a sasvim je treći svijet da Vaša knjiga “počne živjeti” tj dođe do vjernih čitaoca.

1. Brzo i pristupačno

Šta je zanimljivije i ugodnije od punog pristupa onome što uživate čitati? E-knjige su dostupne odmah prilikom finaliziranja kupovine i lako im je pristupiti bilo kad i bilo gdje. Potreban Vam je samo mobitel, tablet ili laptop i internet konekcija.

2. Prijenosni i fleksibilni

E-knjige smanjuju potrošnju prostora za pohranu i mobilne su. Možete koristiti svoje tablete i pametne telefone koji vam omogućavaju čitanje u pokretu. Još zanimljivije su info poveznice unutar same e-knjige koje su integrirane da biste mogli naučiti više, što verzije za štampu nemaju mogućnost.

3. Pun zabave

Amber Objavi knjiguPo svom konceptu, elektronska knjiga je ekološki prihvatljivija. Naprednija područja svijeta zaista su duboko zašla u digitalno obrazovanje (učionica). Praktično je sve u tim zemljama digitalizirano i digitalno učenje nikada nije izuzeto.

Zabavnije je i ugodnije čitateljima ako je koncept knjige dobro osmišljen. Gamifikacija i drugi interaktivni elementi sjajni su načini kako e-knjige učiniti punim zabave.

4. Brže učenje

Više ljudi prihvaća digitalne knjige nego štampane zbog karakteristika i lahkoće učenja.

Tijekom istraživanja o određenoj temi možete izraditi sveobuhvatan izvještaj o istraživanju u najkraćem raspoloživom vremenu istražujući integrirane veze na svojoj e-knjizi kako biste dobili još novije informacije. Ovo će vam sigurno uštedjeti vrijeme i troškove pretraživanja i nabavke drugih štampanih materijala.

5. Brža prodaja

Ništa ne čini da se e-knjige prodaju brže više od njihovih uvjerljivih karakteristika koje se također svakodnevno poboljšavaju. Trenutni nivo tehnologije gotovo je onemogućio ljudima da rade bez pametnih telefona i internetskih veza. Milenijalci posebno imaju više smisla za tehnologiju od odraslih jer su rođeni u dobi intenzivnog razvoja, a to je jedan od glavnih razloga zašto je sve više digitalnih knjiga i proizvoda u porastu.

Simon Wood rekao je nešto zanimljivo: „Revolucija e-knjiga mogla bi utjecati na izdavačku industriju s poražavajućim posljedicama, ali najvažnija stvar koju moram učiniti kao pisac je pratiti trendove. Jedina konstanta u svim ovim promjenama je da će svijetu uvijek trebati pripovjedači priča bez obzira na medij koji prezentira njihovu priču.”
Zaključak

Digitalne knjige ili proizvodi budućnost su učenja. Kao i u slučaju štampanih knjiga, i e-knjige imaju svoje nedostatke. Ali zbog velikog porasta ove industrije u proteklih 5 godina, pogodnosti i koristi imaju prednost nad nedostacima.

Imaš knjigu koju želiš objaviti odmah? Pridruži se Amberovoj kreativnoj zajednici i objavi svoju knjigu u elektronskom izdanju besplatno i zaradi od svog intelektualnog rada. Baviš se blogovima ili pisanjem? Pretvori svoje članke u e-knjigu.
OBJAVITE e-KNJIGU SA AMBEROM
You May Also Like