Digitalni marketing za najbolji interes trgovaca

Ryan Deiss jedan je od najutjecajnijih pojedinaca u današnjem marketingu. Osnovao je preko 40 različitih preduzeća na brojnim tržištima. U posljednjih 36 mjeseci njegovi su timovi uložili više od 15.000.000 dolara u marketinške testove. Bilo bi podcjenjivanje reći da su njegovi savjeti prosječni. Deiss je odlučio da je najbolje što može učiniti za one inspirirane njegovim postignućima da podijeli svoje znanje. Tako je rođena Diess -ova knjiga, Digitalni marketing za neupućene.

Jednostavne digitalne strategije

Digitalni marketing za neupućene napisan je imajući u vidu najbolji interes trgovca. Pruža opsežan vodič o tome kako koristiti različite strategije digitalnog marketinga za proširenje dosega robne marke, povećanje angažmana publike te stjecanje i unovčavanje kupaca.

U knjizi, sadašnji i budući digitalni trgovci mogu naučiti najbolje prakse za SEO, SEM, pa čak i marketing sadržaja i utjecaja. Svi ovi podaci i više prikazani su na razumljiv i pojednostavljen način.

Korištenje digitalnog marketinga za vaše poslovanje

Niste sasvim uvjereni da će digitalni marketing uspjeti u vašem poslu? Digitalni marketing za neupućene rješava i tu zabrinutost. Ono što je u marketingu djelovalo prije samo nekoliko godina brzo gubi svoj utjecaj jer se tehnologija neprestano razvija. Kako digitalne platforme napreduju, postaju i konkurentnije. Digitalni marketing za neupućene zaobilazi nagađanja iz digitalnog marketinga i nudi najnovije savjete i tehnike za korištenje tehnologije kako bi vaš proizvod ili usluga dospjeli do masa bez komplikacija. Bilo da tek počinjete s digitalnim marketingom ili ste spremni izraditi svoju prvu kampanju od nule, u ovoj ćete knjizi pronaći sve što vam je potrebno za ispunjenje vaših poslovnih ciljeva.

Najjači faktor ovog teksta je njegova jednostavnost. Lako se čita i razumije, a mnogi koraci popraćeni su grafikom i fotografijama. Deiss-ova knjiga je besmisleno štivo koje ne pokušava inspirirati ili motivirati; njegov cilj je dati čitateljima činjenice i jednostavan vodič bez kompliciranih zadataka koje je prisutno kod mnogih drugih marketinških knjiga.

U konačnici, Digitalni marketing za neupućene svodi se na prevladavanju teškoća u pronalaženju čitateljevog personaliziranog puta do savršenog marketinga sadržaja.

Razumjevanje vašeg klijenta

Prije nego što počnete “plivati” u ovoj oblasti, Deiss objašnjava put kupca. Ovo je važan prvi korak jer ako digitalni oglašivač ne razumije svog kupca i korake koje kupac poduzima kako bi potencijalno kupio njihov proizvod, svi marketinški napori će na kraju propasti. Trgovac mora izabrati odgovarajuću marketinšku kampanju za svoje poslovanje nakon što se shvati put kupca. Ovaj dio završava razumijevanjem kako kreirati dobitne ponude u svojim marketinškim naporima.

Nakon toga, sljedeći koraci uključuju kako koristiti sadržaj za generiranje fanova, sljedbenika i kupaca. Najvažniji način za to je naučiti kako efikasno pisati blog za svoje poslovanje. Deiss čak ide čak i do pružanja 57 ideja za objavljivanje blogova i načina kako ih iskoristiti u korist vašeg poslovanja.

Jedna je stvar imati web stranicu, a to je potpuno nova igra za generiranje prometa na vašoj web stranici. U knjizi objasnit će vam kako izgraditi odredišne ​​stranice s visokom konverzijom, privući promet marketingom pretraživanja, uključiti plaćeni promet i kako pratiti sve nove potencijalne klijente putem marketinga putem e-pošte.

Početak uspjeha: optimizacija

Nakon što ste u knjizi došli do ovog dijela, vaše poslovanje bi trebalo početi uspijevati u igri digitalnog marketinga. Vaš novi cilj bi trebao poboljšati vaše kampanje i strategiju. Diess detaljno objašnjava kako mjeriti, analizirati i optimizirati vaše marketinške kampanje. Bez ovog koraka brzo ćete primijetiti da se vaš ROI izjednačava ili čak smanjuje. Optimizacija i praćenje uvijek su ključi u digitalnoj igri.

Knjiga završava s nekoliko savjeta o tome što treba izbjegavati, poput deset najčešćih grešaka u digitalnom marketingu. On vam također pomaže da poboljšate životopis tako što uključuje deset vještina digitalnog marketinga koje možete dodati u svoj životopis nakon što proučite ovaj tekst i primijenite njegove strategije. Diess-ovo završno pogljavnje pružaju čitateljima popis deset bitnih alata za uspjeh digitalnog marketinga. Uostalom, ne možete primjeniti naučeno u djelo bez odgovarajućih platformi i alata.

Zašto vam je potrebana ova knjiga

Digitalni marketing za neupućene ima 4,6 od 5 zvjezdica na Amazonu i nije teško shvatiti zašto. Ne postoji nitko sposobniji za podučavanje digitalnom marketingu od samih marketinških stručnjaka. Deiss uspješno artikulira komplicirani proces digitalnog marketinga u priručnik koji može razumjeti čak i najneiskusnija osoba. Ova knjiga prepuna je vrlo aktivnih, ažuriranih i isplativih koraka za korištenje društvenih medija za razvoj vašeg poslovanja. Osim toga, Digitalni marketing za neupućene je sadržaj utemeljen na rezultatima. Digitalni marketing se stalno mijenja, ali savjeti, trikovi i metode u ovoj knjizi bit će na ovaj ili onaj način relevantni godinama koje dolaze. Zaključno, ova knjiga je obavezna za čitanje za svakoga ko razmišlja o pokretanju malog biznisa, ima mali biznis ili samo želi bolje razumjeti digitalni marketing.

KUPI KNJIGU

 

Izvor: digitalmarketingforbusinessbook.com
You May Also Like